Oturum sona erdiğinde yazışmalar her iki taraftan silinir.
Gizli modu açın — bu süre boyunca yazılan mesajlar, mod kapatıldığında veya hesabınızdan çıktığınızda her iki taraftan da tamamen silinir. Görüşme yaptığınız kişi bunu banner üzerinden görebilir. Bildirimlerde mesaj metni gösterilmez.
Ana sayfanın üst kısmındaki 👁 düğmesine basın
Onaylayın — düğme yanar
Kapatırsanız bu dönemdeki mesajlar silinir