සැසිය අවසන් වූ විට දෙපාර්ශ්වයේම පණිවිඩ මැකේ.
රහස්ය මාදිලිය සක්රිය කරන්න — මෙම කාලය තුළ යවන ලද පණිවිඩ, මාදිලිය අක්රිය කළ විට හෝ ඔබ ගිණුමෙන් ඉවත් වූ විට දෙපාර්ශ්වයෙන්ම සම්පූර්ණයෙන්ම මැකෙනු ඇත. ඔබේ සංවාද සහකරුට මෙය බැනරයක් හරහා දැකගත හැක. දැනුම්දීම්වල පණිවිඩයේ අන්තර්ගතය පෙන්වන්නේ නැත.
මුල් පිටුවේ ඉහළින් ඇති 👁 බොත්තම ඔබන්න
තහවුරු කරන්න — බොත්තම දැල්වෙනු ඇත
ඔබ එය අක්රිය කළ විට, එම කාලය තුළ වූ පණිවිඩ මැකෙනු ඇත
නොමිලේ. දැන්වීම් රහිතයි. විනාඩියකින් ආරම්භ වේ.