එක් වරක් පමණක් විවෘත කළ හැකි පෙළක්, රූපයක් හෝ වීඩියෝවක්.
එක් වරක් පමණක් දැකිය හැකි පණිවිඩය ලබන්නාට දැකිය හැක්කේ එක් වරක් පමණි — එය විවෘත කළ පසු සේවාදායකයෙන් මකා දැමේ. බැලීමේ කවුළුව තුළ තිර රුවක් ගැනීම අවහිර කර ඇත. මෙය ක්රියා කරන්නේ පුද්ගලික සංවාදවල පමණි.
පෙළ සඳහා: යැවීමේ බොත්තම ඔබාගෙන සිටින්න → «එක් වරක් පමණක්»
රූපය/වීඩියෝව සඳහා: කඩදාසි ක්ලිප් → … → «එක් වරක් පමණක් පෙනෙන රූපය/වීඩියෝව»
ලබන්නා එය විවෘත කළ පසු පණිවිඩය 🔥 සලකුණක් සමඟ වසා දැමේ
පණිවිඩය ලියා තබන්න — අවශ්ය වේලාවේදී එය ස්වයංක්රීයව යවනු ඇත.
වැඩි විස්තරවැදගත් පණිවිඩයක් පසුව මතක් කර දෙනු ඇත.
වැඩි විස්තරපණිවිඩය නියමිත දිනය දක්වා අගුළු දමා තිබේ.
වැඩි විස්තරටික වේලාවක් විවේක ගන්න — සංවාදය තාවකාලිකව නවතී.
වැඩි විස්තරඔබ ලියා අවසන් නොකළ පණිවිඩය නැති නොවේ.
වැඩි විස්තරනොමිලේ. දැන්වීම් රහිතයි. විනාඩියකින් ආරම්භ වේ.