अनलाइन स्थिति, अन्तिम पटक प्रवेश गरेको समय र पढिएको चिन्ह।
तपाईं अनलाइन हुनुहुन्छ भन्ने कुरा, अन्तिम पटक प्रवेश गरेको समय र तपाईंले सन्देश पढ्नुभएको कुरा लुकाउन सकिन्छ। पढिएको चिन्ह आपसी रूपमा काम गर्छ: तपाईंले लुकाउनुभयो भने अरूको चिन्ह पनि देख्नुहुने छैन।
गोपनीयता र सुरक्षा → «गोपनीयता»
आवश्यक टगलहरू बन्द गर्नुहोस्

निःशुल्क। विज्ञापनरहित। एक मिनेटमै सुरु हुन्छ।